tilbage

Partnerskab i Gaias verden

14. oktober klokken 10:00 – 17:00

Pris 945,00 kr

Tilmelding klik her

Forplejning:

Kaffe/te og frugt i løbet af dagen er incl billet prisen.

Frokost kan bestilles ved at sende en mail til

kultur@grolejre.dk

Menuen koster kr 100,- og afregnes på stedet. Du kan vælge mellem:

-Kylling Sandwich + fyldig salat

eller

– Vegansk Sandwich + fyldig salat

Det er også tilladt at medbringe egen madpakke.

Vi er omgivet af synlige og usynlige slægtninge og sjæle, der hører sammen med os i Gaias verden – den Jord vi lever på. Ligesom forståelse af englenes eller devaernes og naturåndernes virkelighed er blevet mere og mere accepteret og udbredt, så er det på tide at vi åbner os for vores skjulte slægtninge, Sidhe (navnet er gælisk og udtales sjii) eller elverfolket, som vi har gjort til mytiske fantasivæsener, men som er helt reelle og virkelige.

I løbet af denne dagsworkshop vil vi åbne dørene til nye partnerskaber og relationer til vores Sidhe-slægtninge, ligesom vi vil åbne os for vores egen indre sidhe-natur. Det er en rejse ind til vores glemte magi, livsmusikalitet og skønhed, og til et samarbejde, der kan hjælpe med at hele verden. Sidhe kommer os i møde i stigende grad, fordi verdens udfordringer ikke kan ignoreres, og fordi en ældgammel adskillelse nu har mulighed for at blive forvandlet til et nyt, lysende samarbejde.

Vi vil blande undervisning med enkle meditationer, øvelser, bevægelse og sang, og der er særligt fokus på at give plads til personlige erfaringer. Om muligt skal vi også udenfor i naturen. Dagen er en introduktion til en stor og rig verden, som er ny for mange, men som i virkeligheden er en central og naturlig del af vores større virkelighed. Samtidig er det en invitation til at udfolde vores egen sidhenatur eller elverkraft, som vi deler med Sidhe, ligesom Sidhe har dybe kim af menneskelighed fra vores fælles fortid, som kan spire i dem. Vel mødt til en dag i den grønne magis og forunderlighedens tegn.

Undervisere:

Søren Hauge er spirituel underviser, coach og forfatter og har skrevet 4 bøger om Sidhe: Sidhe – Elverkraften, Vild Spiritualitet, The Wild Alliance og Det Glemte Land. Han har som en del af sit virke afholdt mange Sidhe-kurser i de seneste år i ind- og udland og startet SidheShamanSkolen. Hans aktiviteter kan ses nærmere på www.sorenhauge.com – Det anbefales før kursusdagen at læse lidt Søren har formidlet om emnet på www.sidhe.dk og evt. her: www.sorenhauge.com/begivenheder/ – Sidhe-bøger medbringes på dagen.

Sussie Luscinia Nielsen har en Masters of Art i Traditionel Irish Music Performance fra universitet i Limerick, Irland. Hun har flere udgivelser bag sig, med både traditionelle sange og egne kompositioner inspireret af den ældre sangkultur, poesi og naturen i og omkring os. Hun komponerer i øjeblikket musik til den irske digter m.m. George William Russell – AE (1867-1935) som havde usædvanlig sidhe-kontakt. Sussie læser pt til Executive Spirit Coach og Spirit Guide og bruger dagligt naturen som vejleder og inspiration. Lyt til Sussie: https://soundcloud.com/sussieluscinianielsen

tilbage